Graf_Drakula Konu tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Ocak 2013 Salam mende sniper elite v2 oyunun yukledim girirem d3d11.dll tapilmayib yazilir nece edim duzelsin????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 dirext 11 yükləməlisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 qaqa linkin verdeeee torrent eger yeri azdisaaa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 salam .. buyur http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17431 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 qaga bunun windowsxp windows7 ferqi yoxduki??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 AlfonS-linkdekini yukle moy komputer/c/windows/system32 papkasina at Yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 twk brat qaqa dediyin kimi eledim oyuna girirem indide yazilir ki _except_handler_4 tapilmayiffff mazgi eledime sizide bagiwlayina siz allah qaqa dediyin kimi eledim oyuna girirem indide yazilir ki _except_handler_4 tapilmayiffff mazgi eledime sizide bagiwlayina siz allah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Bunu yukle orda download zip fileye vur yukleyaa..He sora winrardan DLL faylini cixar at C>windows>system32 papqasina sora duzelmelidi cavabi diyersen :// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 QAQAWIM KOCURDUM ZIP FARMATINDA ATIRAM SYSTEM32 YE AMA GETMIRRRR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 qaqaw zip formatinda yox!.saytdan yuklemek ucun zip file sozune vur.yuklenen zipin(winrarin) icinde DLL faylini cixar at ora .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 ok bildim alimdai yenedeeee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 hm tapa bildiyim o idi :// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 eger directx yenileyenden sonra yene problem yaranirsa demeli oyunda problem var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 ok onda direxti yenileyim men Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir619 Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 qaqaw xp-dirse oyun islemeycek xp desteyi yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 he xp diii Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.