Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Buta bax. Bu hətta yeniləmə)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 bunlar nediki qaqa men nese biwey anlamadim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Bu tv haqqında bütün detallar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 ne bilim qaqa bele baxanda men onlari bilirem sadece bezi funksiyalar varki onlar ne ucundu onu bilmirem bele internetde videoda axtardim bu barede tapa bilmedim (( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2013 Bu tv haqqında tapdığım məlumatları paylaşdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2013 ok twk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2013 Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.