Faiq Əhədov Konu tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Ocak 2013 Salam mene Photshopun CS6 versiyasi lazimdi ama problemsiz olsun meslehetli biri original acari zadi ustunde olsa lap yaxwi olar bilen varsa link qoysun zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 buyur torrentlə yüklə içində crack fayl var. photoshopu quraşdırandan sonra bağla və kompüterin neçə bitlikdirsə ona uyğun dll faylı proqram files papkasındaki adobe photoshop cs6 papkasına at. bununla Photoshop aktivləşəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 qaqawim twk link ucun bu rusca olan versiyadida mene rus dilinde olan lazimiydi oncun soruwuram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Sözün düzü işlətməmişəm, dəqiq bilmirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 hmm onda hele yuklemiyim sen o linki hardan tapib verdin mene hemen yerde inanmiramki yazmasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Yuxarıdakı torrenti 3-4 gün əvvəl tapmışdım. indi həmin saytı tapa bilmədim. ancaq bunu tapdım. http://nnm-club.ru/forum/viewtopic.php?t=487809 qeydiyyatın yoxdursa burdan yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 qaqawim senin bayagki verdiyin linki yuklemiwem artiq indide ustanovka eliyirem pronu ama papkanin icine baxiram dll fayllari yoxdu hem setup eliyirem indi menden seriya nomresi isteyir bilmirem onu hardan tapim indi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 yüklədiyin faylın içində crack dll papkası yoxdur? ola bilsin antivirus silib... yüklə aktivasiya pəncərəsinin bütöv şəklini çək.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 yox qaqam mende antivirus yoxdu indi bax burda qalmiwam qaldiki aktivasiya penceresi o yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 "Aktivasiya pəncərəsi" deyəndə bunu nəzərdə tuturdum mən də... Sən ən birinci quraşdırmağa başlayanda aşağıdakı şəkildə göstərdiyim yerə girməlisən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 qaqam men etdim sen deyen kimi bele biwey geldi ekrana bilmirem bunlardan hansini secim ama onuda xatirladim mende sistem 64 bitdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 64 bitdirsə onda ikincidən quş işarəsini götür, ustanovit vur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 qaqam program yazildi ama trial-di 30 gunluk birde photoshop'u acanda bele bir pencere gelir ekrana bilmirem nedendi bu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Aktivləşdirmək üçün yuxarıda link vermişəm. Onu yüklə. içində crack dll papkasından x64 papkasına gir və dll faylı C diskində program files papkasında Adobe photoshop cs6 papkasına at... şəkildə görünən ok düyməsini basanda nə olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 qaqam verdiyin linkde skacat iwlemir yeni yuklemek olmur... her programi acanda o pencere gelir ok vururam itir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Yükləmə saytlarında nəsə problem var... axırda məcbur bura upload elədim. ok vuranda proqram da bağlanır? burdan yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 tewekkur edirem qaqam aktivlewdi o pencerede artiq gelmir cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Buyur, düzəldiyinə sevindim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.