TΛNNΞЯ Konu tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Ocak 2013 Salam dostlar mənə bu linkdəki project HULK un musiqisi lazıdır musiqinin adın bilmirəm bəlkə siz tapdız tapana minətdaram məşq edəndə lazım olur belə musiqilər link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 youtubedən yüklə də elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 yox musiqi lazimdi video fayl varimdi convert edende keyfiyyeti ölür mp3 un gerek orijinali lazimdi mene Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mən də axtaracam bəlkə taparam. dəqiq adın bilirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 yox googlede project hulk mp3 yazdim basqalari geldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 gör bu işinə yarayar? məncə keyfiyyət itkisi olmamalıdı http://www.share.az/cgdboxtvl8wt/projectHU...ouTube.mp3.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Yaradi cox sagol minnetdaram senede eziyyet verdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2013 sən də sağ ol. Yo əziyyət deyil. Linki dəyişdim, ona da bax gör o necədi. İşinə yaramasına sevindim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 Ismet indi daxil olmusam sayta hele birinci bes edir cox sagol qardasim minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.