Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 24 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Ocak 2013 Salamalr bugun Netde birwey tapdim ve sizinle paylawmaq istedim.Bu videoda herwey izah olunub.Videodaki program budur.. Buyurun. siz orda download sozune vurun. sora ise qalanlarini secin.Ve iso formatinda yukluyunku bu programi diske atib biosdan bawladib ve ele qiracaqsiniz. Buyurun video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 Tesekkurler.Windows 7, xpde de olur sifreni qirmaq.ancaq basqa proqramnan eliyirler.belke bunnan da olar.Ancaq mene birsey lazimdiki parolu sindirmadan komputeri acasan.Yadaki parolu oyrenesen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 hm qaqaw o movzuvu gormuwdum.ammaki o haqda hecne tapa bilmemiwem.Buda tesadufen cixdi qabagima.ancaq sindirib acma olur bele oyrenmek neem Netde tapmamiwam.amma hecne olmur demek olmaz herweyin caresi var sadece ustunde iwdiyen yoxdu onun hec yeginki parol qirmaq asant olubki o haqda netde melumat coxdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 Salam axwaminiz xeyr... qardawlar bir soz soruwacam sizden bu windows 7-nin kodunu qirmaq ucun lazim olacag programlar Active Passwod Changer, Elcomsoft, Erd Commander bu kimi programlarlada windows 8 in parolunu qirmag olar?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 hm qaqaw men qoydugumu yoxla.Duzu men qoydugumu yoxlamamiwam.amma klipde alinibsa yegin alinacaq.sen deyen programlarida yoxlamamiwam..Men win8i 1 aydan az iwletdim cox tez coken sistem kimi geldi mene :// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 men heleki Uralsoft-un Windows 8 ni iwledirem bir problemi yoxdu heleki ama bundan qabag iwletdiyim aktivlenmiw windows 8 yazdim o kompyuterin bawina sozun esl menasinda oyun acdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 mende onu iwletdim.Ve Windows8e nifret eledim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 hansina men dediyim Uralsoft?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 yox o aktiv olunmuw win8i..Sendekinde problem yoxdusa linkin at zehmet olmasa.Amma wexsiye birde facen zad varsa yaz bu movzuda bular duz gelmedi :// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2013 hee bax qaqam onu duz deyirsen ele menim kompyuterimdeki hard disk problemide ondan sonra yarandi bir sozle pewman oldum neise bu indi iwletdiyim windows 8 Uralsoft LINK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.