Rauf-SDTK Konu tarihi: 25 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Ocak 2013 Salamlar. Məndə bütün brovserlərdə olmuşdu deməli brovseri açanda bir sayt gəlirdi axtarış saytı + (yeni tab) açanda da başqa sayt gəlirdi bunu bütün broüserlərdə düzəltdim amma google chromedə düzəlmədi yeni tab açanda http://www.v9tr.com/ gəlir. Chromeni sildim yazdım yenə düzəlmədi bilmirəm nədəndi ola bilər hansısa proqramı ustanofka edəndə olub belə mümkünsə çox xahiş edirəm bunun çarəsin deyərdiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 Panel Ubravleniyaya Bax.Orda Nese Pro Yazilib.menimde basima gelmisdi.Adeten Yandex yazilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 yox qaqas hamisina baxmisam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 Mendede bu problem movcuddu. Yox ede bilmirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 mendede pacti demek olar bunun kimi bir problem var browserleri acan zaman ekspress panelin yerine bawqa bir sayt acilirdi ama orda saytlarida elave elemek olurdu bu windows 8-in ustunde gelmiwdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 bunu nece duzeldim indi? ne qeder yeni tab aciram http://www.v9tr.com/ bu sayt gelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2013 Google Chromenin Extensions Hissesine Bax.Elave Bir sey yazilmayibki, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 baxmisam. yoxdu hecne. basqa browserlerde duzeltdim bu qaldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Video bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Qaqa acilisda bir defe gelmire ele olsa bura niye yaziram ne var onu duzeltmeye indi bu deyqe 50 dene tab acim hamisinda yene hemin sayt gelecek. bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Point-Blank Aydindir indi basha dushdum bu virusdur sen komputerin yoluxubdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 ne virusudu bele virus olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Olur olur Bax burda sene komeklik ederler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Zirve qaqas cox sagol Allah senden razi olsun duzeldi flash playeri uzantilardan sildim evvelki kimi oldu cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Aha.Zirve Cox Sagol Brat. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 reklam ucun her yola el atirlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 hee adin qoyublar flash player Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2013 Point-Blank Axellis Deymez...ALLAH Sizlərədə kömək olsun!!Sizlərə köməklik edə bildimsə sevindim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.