R.V Konu tarihi: 28 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Ocak 2013 Salam.bu oyundaki mawinlari nece redakte ede bilerem?gtada olduqu kimi peredok filan.versiya 2.2.7-den yuxari Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil.Kerimli Mesaj tarihi: 29 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2013 Mən bildiyimə görə elə olmur lakin hazır maşınlar var yükləmək olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 29 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2013 bilirem hazir mawinlar var ruslar yigib ama olarda hansisa proyla yigir o pronu tapsam yaxwi oalrdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAHIL Q-EV Mesaj tarihi: 29 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2013 QAQAW OLUR ZMODELER PROGRAMI VASITESILE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 29 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2013 Zmodeler-e import edim mawini?hansi faylini?hem zmodelere abxdim hansi formatlri desteklemesine 3d instructor oyununu gormedim orda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.