Jump to content
Forum Windows-az.com

Disk oxuma problemi

TΛNNΞЯ

Recommended Posts

Salamlar məndə bir neçə vaxtdırki WINDOWS 7 də belə bir problem olur şəkil aşağıdadır deməli belə mən diski yazıram ama noutbukumda diski yenidən taxanda boş göstərir ama DVD yə taxanda dolu olduğun görürsən əvvəllər 100 lərlə DVD CD yazmışam ama belə problemim olmayım indi 6 ay əvvəl yazdığım diski taxdım noutbuka onuda boş kimi göstərdi qeyd edimki o zaman həmin disk dolu kimi göstərib yəni yazılımda səhv ola bilməz və onuda deyimki WINDOWS 7 nin diskin taxanda v' ya XP taxanda DVD Rom açır köhnə yazdığım disklərimidə açır ama son vaxtlar yazdığımı boş kimi göstərir səbəbin bilənlər cavab yazsın çox xahiş edirəm təşəkkürlər

QEYD EDİMKİ ŞƏKİLDƏKİ DİSK DOLUDUR

52dd17ae238f8ae4329842.png

Proqramlar telegramda

qardawlar mendede buna oxwar bir problem yaranib kompyuterde dunenleri duz 2 bow dvd diskim xarab oldu indi bilmirem nedendi bu men burdan PC reanimator 5.0 versiyasini ico formatda bow dvd diske yazdim hem Nero ile hemde Ultra iso ile 2x, 4x suretle yazdim hec birinde disk iwlemedi bawim cixmir niye ama evveller yazilirdi diskide qoyanda bele gelir disk acmagda isteyende acilmir

1360231281-703.jpg

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...