Faiq Əhədov Konu tarihi: 9 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Şubat 2013 Salam mende bakinternet provayderidi men istiyirem internet ayligini online olaraq her ay internet vasitesile edem.. bele bisey mumkundumu aranizda bele eden var? varsa eger menede deyerdiz zehmet olmasa evvelceden tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 9 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Şubat 2013 visa kartin varsa hesab.az Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
memosirinoff Mesaj tarihi: 9 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Şubat 2013 Visa kartin varsa bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Şubat 2013 cox sagolun qardawlar beli mende visa kart var ama men burdaki linke daxil oldum cox yaxwi saytdi hem iwigi odemek olur hem interneti ama burda bisey menim diqqetimi cekdi.. burda Cari şəhərlərarası danışıqlar yazilib bunu bawa duwdumki daniwig ucun qiymetlerdi öde yazir ama Şəhərlərarası qəbzlər üzrə olan borc ne onu anlamadim ... Dostlar xahiw eliyirem komek edesiz bu wekilde gosterdiyim yerde bunlar arasinda ferq nedi cari daniwigi bildim yani bu mobilniyle daniwigin qiymetidi bes o biri weherlerarasi qebzler nedi onu anlamadim bilen varsa desin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death-to-life Mesaj tarihi: 13 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2013 Salam Viza Kartsız Netmoney ilədə mümkündür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2013 qaqaw Netmoney ne demekdiki? men bele biweyden hec istifade etmemiwem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.