Faiq Əhədov Konu tarihi: 10 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Şubat 2013 Salamlar mene sekillerden slayd duzeltmek ucun asan tez bir wekilde bawa gelecek rahat sade bir program lazimdi bide video dersliyi eger mumkunse kim bilirse link vererdi programin hecmi ne qeder az olarsa o qeder yaxwi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Photodex ProShow Producer 5.0.3296 saytin ozunde var buyur yukle Photodex Proshow Producer 5.0 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 qaqam twk link ucun ama men daha cox az tutumda olan program istemiwdim hemde istifade qaydasi sade rahat olsun cunki men bele programlardan hec istifade elememiwem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Cyberlink power director,rahat bir programdi bele babt effectleri var elave effectleride resmi saytindan yuklemek olur,,,, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Fiko,coxda cetin proqram deyilki sekilleri elave edirsen birde effektler var hazir onlarin icinden xosladigin effektleri verirsen Vessalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 X-missiya qaqaw men programi yazdim kompyutere indi bunu men ne rus dilinde ede bilirem nedeki aktiv eliye bilirem ustunde patchi var aciram patch eliyirem yene pro trial versiyada gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 fiko en yaxsisi windows live movie makerdi.turk dilide var icinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Red Demon qaqam cox teesufki men bu cur programlardan hec istifade elememiwem problemde budu men X-missiya qardawin verdiyi programi yazdim bawqa yerden aktivlewdirdim slayd video yaratdim qewengde alindi ama bir problem var wekiller videoda tez donur onu nece duzeltmek olar? Xahiw edirem kim bilirse bu programi komek ederdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Fiko movie makerde islemk cox asandi.eger x missiyanin verdiyi proqramla islemek istesen videolardan yararlana bilersen My Webpage Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Red Demon qaqam baxmiwam o videolara ama orda gostermir seklin vaxtini uzatmaq ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Photo DVD Maker Pro istifadeci cox rahatdir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 http://www.share.az/oz9e0lgkb9f8/Photo_DVD_Slideshow_Pro_v8.51_Final_+_Portable_ Ml_Rus.torrent.html bu linki yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Qardawlar yazdiginiz cavablara gore haminiza tewekkur edirem men artiq bu programi demek olarki oyrendim indi rahat slayd duzelde bilirem her birinize twk. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 fiko_89 qaqa zehmet olmasa tapdigin proqramin linki verda birde ona aid video derslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 BUYUR qaqa awagidada linki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 X-Missiya qardawin werhinde proqramin linki verilib .Cox əla proqramdı .Özümdə istifadə etmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 buda UGURLAR! senedeqalmaz qaqaw X-.missiya qardawin verdiyi linkden programi aktiv etmek olmur belkede etmek olur ama men ede bilmedim... sen bu programi tam bilirsen? men bidene slayd yiglmagi oyrene bildim baxiram cox funksiyalari var eger bilirsense qaqaw paylawardin burda bildiklerini bizde izlerdik zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 proqramdan istifadə etmişəm amma video şəklində izah etməyə vaxtim yoxdur .Sadəcə sənə 1 məsləhətim var .Hər hansı proqramı öyrənmək üçün onu loru dildə desək qurdalamaq lzımdır.İnanıram ki öhtəsindən gələrsən .Problem ancaq azəri yazılarında olacaq onunda sənə başa salaram yəni Ə Ö Ğ Ş Ç həriflərini yazmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 senedeqalmaz bawa duwmedim bu yazdigin azeri herflerin o programa ne dexli? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 proqramı yükləmək üçünsə öz verdiyin birinci linkdəki videonun altında depositfiles linki yerləşdirilib ordan yükləyə bilərsən slayd üzərində yazılar yazmayacaqsan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 fiko_89 qaqa proqraminda linkini vere bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 simmer qaqam dedim axi verdiyim videonun awagisinda linkide var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2013 senedeqalmaz, qaqaw mene deye bilersen o azeri herfleriyle nece yazirsan videonun uzerinde?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 16 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2013 sən şəkillərin üzərində azeri hərifləri yazmaq istəyirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2013 wekillerin ustundede istiyerdim eger mumkunse ama esas mene lazim olan sekillerin arasinda olan yailari tekst kimi yazanda azeri herfleri alinmir sual kimi yazilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.