Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 11 Şubat 2013 Salamlar,mende komp bidene faceye girmir, bawqa lyuboy sayta girir,baxin bele gelir, Wekil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistol100 Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Girdiyin brauzerde aktif elemelisen hemen sekilde asagida hara gireceyini gosterib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 hm hecne aktiv olunmurmuw,sadece brauzer seyliyirmiw,sebebide face scripti yigiirdim zad ondan sora oldu,brauzerdeki obwi herweyi sildim,kew zad herweyi duzeldi,,,,, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 Nihad qaqaw mendede bayaq bele olmuwdu Google Chrome-da sonra oz-ozune duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2013 hm Mende yandexdi-eyni weydi demek olar,men temizledim sora duzeldi,,,mende hec facebook messenger progu ilede girmirdi nese,nebilim,esas odu duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.