Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 12 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Şubat 2013 Salamlar,Men Flash kart ile virtual boxa sistem yazmaq istiyirem ama olmur,men orda nece edimki flashi tanisin :? o sadece diski goturur sehv elemiremse usb-ni tanimir,Bilenler tez komek elese yaxwi olar vacibdi..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Diskden basqa flashkart ve .iso secmek ucun asagida mausla gosterdiyim yere girmek lazimdi: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Men bu virtual sistemi islede bilmedim virtual box yukledim sonra ne etmek lazimdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Point blank qaqawim ora hansi yazia baxib girdun :? Reddemon qaqawim bele bir video derslik tapdim, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 arabesk rap evvelce virtuala xp yada windows 7 yazmaq lazimdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Videoda sira ile gosterilib ilk once New sozune vurursan sora ise ordakilari sira ile qowursan meselen sistem ne olsun microsoft windows-win7,xp, 8 ve s... sora ise o yaratdigin sisteme vereceyin rami meselen xp yaradirsansa 512-1 arasi ram bes eder,ve bu ramda senin kompuvun ramindan cixir,sora harddisk ve s.. sora ise yaratdigin sistemi goreceksen,ustunde klik edende sistemi yazmaqi isteyecek tebiki disk,veya flash taxili olmalidi,sora ise adi format kimi edeceksen yazacaqsan,sora acilacaq,amma point blank qaqaw gelmedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 Sen team wiever yukle men girim edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2013 varimdi wexsiye atiram kodu qaqaw birde flash bootla yazmiwam flasha amma deyesen duzgun yazmiyib,,, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.