Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 16 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Şubat 2013 Salamlar,bu xebere coxu deyecek duz deyil,amma bunu gozuyle gorenlerde var,hetda taniw adamda var diyir olmuw sohbetdi,BU yaxinlarda naxcivanda bir qadin Hecce gedib..Ondan sorusublar nece gedib geldin,Oda deyib:nece olacaq it kimi hure-hure getdim,ilan kimi surune-surune geldim.Yeniki men ewideni duzdu istedim sizinlede paylawim,,, Buyurun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2013 paylaşım üçün təşəkkürlər bunu görmüşdüm birdə ALLAH hər şeyə qadirdir və buna heç kəsin bir qramda şübhəsi ola bilməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 16 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2013 hm eledi,duzdu paylawmiwam amma bele weylere duzun desem 20% belke inancim var,hemdeki youtubede yazilan reylerede fikir verin,hm nem ALLAHin edeceyi ve ede bileceklerine wubhemiz yoxdu,amma buna ve buna oxwar bir nece klip var inanmira,ve sizin fikirlerinizi oyrenmek istedim :|| Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 Allahin her bir mocuzesine inanmaq olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.