Faiq Əhədov Konu tarihi: 17 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Şubat 2013 Salam dostlar mene normal yani editlenmemiw sade bir Windows 8 Enterprise versiya lazimdi x64 bitde trial versiya olsun kim bilirse linkini atardi zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 Red Demon tewekkur edirem qardawim ama 1-2 sualim olacag sene bu haqda burda RTM versiya yazilib o ne demekdi ki birde varsa eger men bunun rus dilinde olanini istiyirdim eger mumkunse Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 ... aşağdakı versiya 2 gündür ki, çıxıb...dünən 1 dostuma verdim yüklədi...çox xoşuna gəldi...noutbukun bütün driverlərini də 100% avtomatik qoyub... http://torrent-soft.net/oc/torrent-windows...13-russkiy.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 Kamran brat editlenmiw istemiremde yazam mendekide Uralsoft idi bir nece heftede iwletdim axirdada zayi cixdi buda o problemle bagli MOVZU istesen baxarsan axir mecbur qalib format eledim ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 ...Windows 8 Enterprise Final x64 (Original ISO) v.9200 Rus ... (torrent)... http://filmoff.net/1183-windows-8-enterpri...us-torrent.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2013 brat mende bayaq bu linki tapmiwdim ama nese yuklemeye risk etmedim yukluyurem indi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Windows 8 Enterprise Final x64 (Original ISO) v.9200 Rus ... (torrent).. bunu işlədən var? necədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Həmin bu dediyin sistem işləmir mən yazdım yoxladım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Fiko niyə işləmir ki problem nədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Red Demon mən bu linki demək olar çoxdan yazmışdım kompyuterə heçnə biosdan girib format edəndə oşibka verirdi... bu idi problem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Windows 8 Enterprise Final x86 (Original ISO) v.9200 Rus Buda həmin sistemin X86 versiyası istəyən yükləyə bilər Originaldır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Tanner ümumiyyətlə bu rusca olan sistemlərin bir çoxları problemli olur mən bunun dəfələrlə şahidi olmuşam... Məsləhətlisi eng dilində olanlardı onlar daha original sadə windows-lar olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Qaqasim xeyir razi deyilem ola biler sen sistemi yazanda nedese problem yaradirsan menim hazirda isletdiyim sistem Windows 7 X86 / X64 Maksimalnaya Original dir 2009 dan eyni sistemi isledirem heleki problemim olmayib umumiyyetle nece illerdirki men sistemleri Rus dilinde isledirem problem olmayib birde gerek editlenmis sistem isletmeyesen onada diqqet etmek lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Tanner bir şeyidə qeyd etmək yadımdan çıxdı ki mən Windows 8 sistemini nəzərimdə tutmuşdum ama 7 barədə bir söz deyə bilmərəm... Qaldı ki dillərə mən elə özümdə sistemi rusca işlədənəm sadəcə bu Windows 8 çıxandan biraz problemlərlə qarşılaşdım ona görədə axırda editlənməmış tam sadə eng dilində Windows 8 burda arabesk_rap qaqaşın köməyi ilə o sistemi tapıb yazdım sonradan isə dilini dəyişdim hələdə normal işləyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Fiko bildim belediki Windows 8 Rus dilinde teze cixan vaxtlarda problemli idi Kamranin ve menim verdiyim linklerde problem olmamalidir men ele ozumde hazirda X86 ni yuklemeye qoymusam indi editlenmemis Windows 8 ler temiz olmalidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Qardaş sənin verdiyin linki deyə bilmərəm cünki yoxlamamışam bilmirəm yalan deyərəm boş yerə ama Kamran qardaşın verdiyi Windows 8 işləmir qaqaş əgər inanmırsansa yaz yoxla bunu nəyə görə deyirəm indi ona görə ki bayağları bir istifadəçi bu linki soruşdu yazım-yazmıyım deyə... Ona görədə məsləhətli deyil elə original yazıldığına baxma... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Ola biler cunki versiyadan versiyaya kecidde problem ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 windows 8 nedir e apar tulla. meslehetlisi windows 7 yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Hacker-8km, Qaqaşım elə Windows 8-də yaxşıdı sadəcə işlətməyindən asılıdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 fiko-dostum windows 8 isledirdi, noutbuka ofis proqrami yazdirdiq yazib qurtarandan sonra restart oldu sonra acilmadi notbuk. hec bezopasni rejimede daxil olmurdu. axiri format eledik. qeyd edimki noutbukun ustunde gelme winows 8 idi. dediyim odurki windwos 8 windows 7 ile muqayise edilmezdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Qaqaşım sənin nə demək istədiyini gözəl başa düşürəm... Məndə sənin kimi əvvəllər 8 hələ təzə çıxan vaxtı neçə dənə Windows 8 yazmışdım kompyüterə hamısıda 1-2 həftəyə xarab olurdu yəni sən dediyin kimi sistem açılmırdı... Ama sadə Windows 8 yazıb işlətsən indi eng dilində bu 100% işləyəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 neblim vallah windows 7 menim ucun daha rahatdi hemde islemeyine gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Ok necə məsləhətdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2013 Komeklik gosterildi movzu ZAKRIT Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.