Elbəy Konu tarihi: 19 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Şubat 2013 bu gun xp yazdim sonra driver yazdim dxdiag-a girende yazi geldi sehv etmiremse 3d yazilmishdi ok vurdum rengler qarishdi yenede format etdim 1 nece defe amma driver yazib restart edirem yene olur evvelki kimi xahish edirem tecili komek edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 19 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2013 qaqaw bezapasniy rejimde ac(safe modda) bax yene rengler qariwir :? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 19 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2013 ora hec acilmir indi bashqa sistem yaziram gorum ne olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 19 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2013 hm win7 yaz yoxla yene olsa video kartin tozunu zadi temizle zad oralari yoxlayarsan,,, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 19 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2013 vista yazdim duzeldi saqol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 19 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2013 ok,yeginki video kartin driverinden olub nese, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.