Elbəy Konu tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Şubat 2013 salam. men notebooku acdim ve tozunu temizledim amma prosessor-un pastsi yox idi, bunun ziyani varmi? birde 2 vga var notebookda her ikiside prosessorun ustunu orten qizili metal ortukle ortulub baglanir, video kart ucunde past olur? vga-nin ustunde nese qurumush shey vardi. bu barede melumt verin ve pastanin qiymeti ve ehemiyyeti haqqinda bilmek isterdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 aha qizili dediyin kullere baglanir.o qizir ve kullere(ventilyator) siqnal catir ve 2ci suretle firlanir.pastanin ehemiyyeti tempraturu widdetlendirmekdi yeni kuller firlandiqda soyuq tempratur verilir ki pasta-da bunu artirir ve bu da vganin ve prosessorun soyumasina sebeb olur.pastanin qiymeti ferqlidi.men 1 wpris almiwdim 2 azn.baha deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 melumat ucun teshekkur, aldim 3 azn Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 .... mən ekranın inverter-undan şübhələnirəm ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 bashqa ekran var hemin modeldi amma o kvadrat formadi bu ise duzbucaq deyishmek olar? bir defe xp yazmaq istedim ondada reng qarishdi sonra vista yazdim yaxshi ishleyirdi driverden olmaz? geforce 8400m g vga Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ...ekran ölçüsü eyni olmalıdır... ....vga driverinin yüklənməsini yoxlamaq üçün dispetçer ustroystvaya bax.və bir də puskdan vpolnitə firib dxdiag yaz.orda displey bölməsinə bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 hamisini yuklemishem var , nvidianin da var.birde video kart qiza biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ...qizma olarsa kompüter sönür...çox güman ki,ekran problemidir (eakranın özü və ya inverteru)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 invertor-u ozum deyishe bilerem? diger hisseleri ozum deyishirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ...ekranın arxasında olur...çətin 1 şey deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 video olsa minnetdar olaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ...buyur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Allah razi olsun qardash, sabah gorum neynirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2013 ...halal xoşun.... ....istəyirsən əvvəlcə noutbuku digər ekranda aç...noutbukun arxasında digər ekrana qoşulmaq üçün yer var... ...yenə həmin problem olarsa,kompüter ustasından yoxlamaq şərti ilə işlənmiş inverter götürə bilərsən...yoxla,ioşləsə yenisini alarsan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 22 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2013 bashqa ekran var evvelki notebook sokulub zapcast kimi ishledirem ekraninda problem yox idi onun invertorun qoyub yoxladim o hec ishlemedi. onu qoshanda ekran qetiyyen acilmir invertor baha bir sheydi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2013 ...məncə dəyşmək haqqı ilə birlikdə 30 manat olmalıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 22 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2013 bes ozumdekini qoyanda ishlememesi neden olar? onu goturmeye biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2013 ...dəqiq deyə bilmərəm...təxmini shv etmirəmsə volt-a görə fərq ola bilər...eşitmişəm,dəqiq olmaya da bilər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 22 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2013 bedbextlikden buralarda usta da yoxdu olan da etibarsizdi hec bilmirem ne edim problemi deqiq bilseydim ishimi bilerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.