Guest E_I_E Konu tarihi: 23 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Şubat 2013 Salam dostlar. Mən windows-az.com saytına daxil olduqda, belə bir problemlə rastlaşdım. Bilmək istəyirəm ki bu linkdəki şəkildə (birbaşa şəkil göstərmə pəncərəsi açılmadığından şəkili yükləyə bilmədim!!! ) göstərilən bölmədə hansı şriftdən istifadə olunub?! Mümkündürsə həmin şrifti yada onu necə düzəltməyin yolunu göstərərdiniz. ► Şəkil bu linkdə Əvvəlcədən TƏŞƏKKÜRLƏR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 24 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2013 Hechkim diyesen bilmedi bu problemi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2013 Bu srift deyil saytdaki problemdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 24 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2013 men birinci defe bele problemle rastlashanda suallar yoxidi.yerine kubik sekilleri idi.fikirleshdimki ola bilsin mende o shrift yoxdu,1412 shrift yukledim mene shekildeki sual isaresindeki shriftle gosteridi.ona gore deyirem ki belke bu saytda istifade olunan shriftin adin yada hemin shrifti paylashsin men kompun font papqasina yukleyim,belke duzele. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2013 Xeyr mendede bele gosterir Tural ozu qeyd elemisdiki saytda forumda tercumede bezi problemler var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 24 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2013 indi ishleyir ,butun shrifler gosterir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Saytlarda şrift xətası əsas tərcümədən olur.Məs:həmin sözlər rus dilində (ANSİ),amma unicod-u başqa olur (UTF-8).Ona görə uyğun gəlmir.İndi düzəlib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 E_I_E yazini yazanda ele boyuk heriflerle yazma birde bu senlik olan problem deyildi sadece forum yenilenib deye srift xetasi forum LANGUAGE faylinda olan sehvdi duzeldiyine sevindim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.