Hacker-8km Konu tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Şubat 2013 salamlar. crysis 3 oyununu yukledim acmir. directx 11 de yukledim yene acilmir neden ola biler? Sekil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Buyur oyunun resmi saytinin formunda bele bir melumat var belke iwive yaradi, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
evRika Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 belkde sizin komputer dirext 11 desteklemir o proqram yuklense bele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2013 oyun yene acilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 türklərin oyun forumundan belə bir şey tapdım buyurun baxın.bəlkə işinizə yaradı.Crysis 3 problemləri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2013 azedanger-baxdim foruma yazilibki videokart directx 11 desteklemelidi. mende directx 10du. ona gore. gerek videokarti deyisim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.