aze_danger959 Konu tarihi: 27 Şubat 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Şubat 2013 salam dostlar.mən call of duty black ops 2 ni əvvəl yükləmişdim.amma serial istəyirdi deyə kompa yükləyə bilmədim.yəni torrentlə yükləmişdim amma kompda qura bilmədim.nəsə sonradan repackın tapıb yüklədim.indi oyunda bir neçə missiya keçəndən sonra digər missiyaya gələndə nəsə belə problem olur. maps/mp/mp_drone.d3dbsp.bu problemlə rastlaşan olub,olubsa necə həll edib kömək etsəniz sevinərəm Untitled_zps36d6aa9e.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 27 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2013 Biraz axtardim,bu oyunun repack olmasindan ola biler.Bu fayl cixarilib.Yeni oyun tam qurulmuw sayilmir.Belke bele elemek olar kimdese bu oyun varsa maps/mp/ papqasindakilari hansisa sayta upload edib versin sene sen at o papqaya belke problem aradan qalxar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2013 hə elə olar.dostlar kimdəsə bu oyun varsa xahiş edirəm o papkanı upload edib linkin mənə verərdinizdə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 27 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2013 Buna bax Netden tapdim at o papqaya baxaq nolur,yene verse drone.pff adli detali sende xeta veren detalin adi ile deyiwdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2013 düzəldi qardaşım çox sagol Allah razı olsuna Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 27 Şubat 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2013 Deymez, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.