busuper Konu tarihi: 1 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 1 Mart 2013 salam dostlar mumkunse feyzullada / facebooka feyzulla deyirem )))/ sehife acmaq qaydasin mene oyredin, men texmini aciram meselen bele edirem facebookda sehife yarat bolmesine girirem orada kateqoriyani , meselen eylence kateqoriyasin secirem sonra o kateqoriyanin bolmesin meselen fotoalbom sevirem ve sehifeme ad yaziram daha sonra poct unvani filan yaziram qydiyyatin ilkin merhelesi bas tututr ve poct unvanima gelen aktivlik mesajindan aktiv edirem sonra o biri merhelede meselen anket sekli filan yerler de alinir amma indi asagida gosterdiyim sekle baxin o yere catanda sehvlik olur. 1-ci sekilde gosterildiyi kimi orada nese facebok unvani yazilmasin sorusur sekil 2 ci sekildekine baxin sekil men o sorusulan yere ozumun facebookdaki unvanimin adin yaziram amma sehvlik veriri o yere ne yazmaq lazimdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 salam.youtubede bele bir video tapdım bax gör bəlkə işinə yaradı. Səhifə açmaq. Azəricə izzah(şəkillidir) noT:feyzulla əla söhbətdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 aze_danger959 qaqam cox sag ol baxim gor indi videoya ve birde he ora feyzullanin butkasi deyirem)))) aze_danger959 qaqam videoya baxdim onun etdiyi kimi men de edirdim amma videoda men dediyim yerler gelmedi yeni o sekilde gosterdiyim yerler gelmedi(( bir soz sorusum sehife acanda feyzulladaki hesabimin daxilinde acmaliyam ya ayrica acmaliyam? men oz hesabim daxilnde acmamisdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 hər hansısa hesab daxilində açılmalıdı.birdə o şəkilli izzaha bax bəlkə köməyi oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2013 he yeqin men sehife daxilinde acmadigim ucun ele imis onda sehife daxilnde acim gorek nece olacaq)) o sekilli izahda olanlar sehife acildiqdan sonraki tenzimlemeler idi onlari az cox bilirdim)) sene de zehmet verdim bagisla indi oz hesabim daxilinde acim gorek ne gosterecek millet meni tebrik edin)) seyesen alindi)) http://www.facebook.com/pages/Live_life/342661495834879 sayt admini unvan yazdigim ucun haqqinizi halal edin eger razi deyilsizse serhimi sile bilersiz haminizdan bir xahis edim ozunuz ve dostlara deyin sehifeme uzv olun, cunki adi qisa olmasi ucun en azi 25 uzv olmalidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.