Jump to content
Forum Windows-az.com

Facebookda səhifə acmaq

busuper

Recommended Posts

salam dostlar mumkunse feyzullada / facebooka feyzulla deyirem )))/ sehife acmaq qaydasin mene oyredin, men texmini aciram meselen bele edirem facebookda sehife yarat bolmesine girirem orada kateqoriyani , meselen eylence kateqoriyasin secirem sonra o kateqoriyanin bolmesin meselen fotoalbom sevirem ve sehifeme ad yaziram daha sonra poct unvani filan yaziram qydiyyatin ilkin merhelesi bas tututr ve poct unvanima gelen aktivlik mesajindan aktiv edirem sonra o biri merhelede meselen anket sekli filan yerler de alinir amma indi asagida gosterdiyim sekle baxin o yere catanda sehvlik olur.

1-ci sekilde gosterildiyi kimi orada nese facebok unvani yazilmasin sorusur

sekil

2 ci sekildekine baxin

sekil

men o sorusulan yere ozumun facebookdaki unvanimin adin yaziram amma sehvlik veriri o yere ne yazmaq lazimdir?

Proqramlar telegramda

aze_danger959

qaqam cox sag ol baxim gor indi videoya ve birde he ora feyzullanin butkasi deyirem))))

aze_danger959

qaqam videoya baxdim onun etdiyi kimi men de edirdim amma videoda men dediyim yerler gelmedi yeni o sekilde gosterdiyim yerler gelmedi(( bir soz sorusum sehife acanda feyzulladaki hesabimin daxilinde acmaliyam ya ayrica acmaliyam? men oz hesabim daxilnde acmamisdim

he yeqin men sehife daxilinde acmadigim ucun ele imis onda sehife daxilnde acim gorek nece olacaq)) o sekilli izahda olanlar sehife acildiqdan sonraki tenzimlemeler idi onlari az cox bilirdim)) sene de zehmet verdim bagisla indi oz hesabim daxilinde acim gorek ne gosterecek

millet meni tebrik edin)) seyesen alindi))

http://www.facebook.com/pages/Live_life/342661495834879

sayt admini unvan yazdigim ucun haqqinizi halal edin eger razi deyilsizse serhimi sile bilersiz

haminizdan bir xahis edim ozunuz ve dostlara deyin sehifeme uzv olun, cunki adi qisa olmasi ucun en azi 25 uzv olmalidir

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...