Faiq Əhədov Konu tarihi: 2 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Mart 2013 Salam mən dünən sistemi Ccleaner, Registry Victor programlarıyla təmizlədim ama sonradanda baxıram Windows 8-in öz programları açılmır obnovleniyada verdim yenə düzəlmədi bu programları necə bərpa etmək olar?? VİDEO Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 Registry Victor bu program mence pis programdir basima belalar acib... mende de bele sey olmusdu... men farmatdan sora sistemin nusxesini cixartmisdim... bele olandan sora nusxeni yazdam duzeldi... o da olmasa SAFE MODE ILE gir Unistal tool ile Registry Victor-ni sil sora kompu adi rejimde ac alinmasa Vostanavleniya Sistemi yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2013 alxan qaqaş niyəki mən bu programı həmişə işlətmişəm yaxşıda çıxıb kompyüteri çox yüngülləşdirir sadəcə bu program mən biləni win8 ilə uyğunlaşa bilmir hardasa konflikt verir və bu problem yaranır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.