Faiq Əhədov Konu tarihi: 3 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Mart 2013 Axşamınız xeyr dostlar... Mən bilmək istərdim Harlem Shake nə deməkdi?? Videolarda baxmışam ama heçnə başa düşmürəm bu nədi belə bağışlıyın məni elə oynuyurlar videoda elə bil gicdilər nədilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 3 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mart 2013 BUra baxın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mart 2013 aze_danger959, oxumağa hövsələm çatmadı qaqaş ama bele başa düşdüm ki bu boş şeydi... bircə onu bilirəm ki bu hamısı o gangam style-in zibilləridi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazim111 Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 Harlem Shake Qisaca Deli Reqsidir. 30-40 saniyelik videolarda olur mahni ritmine gore reqs edirler.ve maraqli olur deye youtubede milyonlarla baxis sayini cekir,hemdeki gulmelidir coxdu.ama pis deyil Birinide bakida cekmisdiler metroda.youtubda var ama yaxsi alinmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 Nazim111, Bakıda??? Marağlıdı mənə... youtube-da axtardım tapmadım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.