Faiq Əhədov Konu tarihi: 4 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 4 Mart 2013 Salamlar... Mən panelə bəzi əlavələr etmək istəyirəm bunu necə edə bilərəm?? Misal üçün elə götürək bu göstərdiyim şəkillərdəki panellərin hər ikisinə mən istədiyim bir program və yaxudda hər hansı bir mənə vacib olacaq bir şeyi ora necə əlavə edəcəm?? Bu barədə kimin nə məlumatı varsa deyərdi zəhmət olmasa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 salam.belə bir video görüntü və şəkilli izzah tapdım.buyurun. Şəkilli izzah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 aze_danger959, Çox sağol qaqa mən demək olar ki bu videodakıları başa düşdüm sadəcə marağlı olan bu şəkildəki göstərdiyim rejim bunu necə tapıb copy edə bilərəm həmin yerə?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 dəyməz qaqa.amma onu yalan deyərəm bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 Ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 ....buyur...videodərslik hazırladım...istənilən rejimi moy komputerin menyusuna sala bilərsən... ...qeyd : istəsən qabağında icon da yaratmaq olar...kimisə maraqlandırsa,buna da aid videodərslik düzəltmək olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 Kamran brat çox sağol video dərsliyə görə ama səndə o Son rejimi var mənə əsas o lazımdı onu necə tapıb əlavə edim bəs?? Birdə qabağına ikonda əlavə eləmək deyirsən onuda vaxt tapan kimi videosunu hazırlasan gözəl olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 ...buyur...menyuya İcon əlavə etmək....və son rejimini əlavə etmək.... ...son rejminin commanda codu rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 mehdi1998, Çox sağol brat əlin-qolun var olsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2013 ...fiko_89 , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.