RemonaL Konu tarihi: 5 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Mart 2013 Salam Məndə minecraft 1.4.7 var.Oynu yükləmişəm.Oynaya bilirəm.Ama bir şeyi bilməy istiyirəm.Minecraftı Multiplayer oynamag üçün nə eləməliyəm. Türk saytlarında Hamachi zad yazırlar ama başa düşə bilmirəm. Mən neçə eləməliyəm ki, Minecrafti Multiplayer oynayım? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Salam. Buna baxın(şəkilli izzah) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemonaL Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Eledim alindi cox sagol.Ama bir emma var.Indi men basqa komda olan oyuncunu oz oynuma nece baglaya bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Dəyməz.qaqa oyunu oynuyan deyiləm ona görə orasını bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemonaL Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Yo bilirem oynuyan deyilsen.Prosta yeni onuda tapa bilersen?.Men cox axtardim tapa bilmedim)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.