sahin666 Konu tarihi: 5 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Mart 2013 SimpleTV v 0.4.7 Build r3 [2013|RUS] yüklədim.portable ni açdım.ama kanallar açılmır.bunu necə quraşdırmalıyam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 proqram işləməsi üçün 2 dənə əlavə kompanenet lazımdır. onları yükləmisən? proqramın səhifəsində yazmışam bu haqda Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 ...bunun üçün VLC v2.0.5 və Torrent Stream yeni versiya yüklənməlidir...və yenə də problemlər ola bilir...gərək bütün kanalları silib yeni playelist yükləyəsən... ....ən rahatı portabel versiya yüklə...problemsiz təxminən 500 kanala bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Mən elə portable install etmişəm.Ama xarici xanallar yoxdur demək olarkı.heç türkdə yoxdu.bunun üçüh hazır playlist var?yəni bir bir kanal əlavə etmək biraz uzun işdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 ...axtarıb tapmaq olar...təxminən 300 kanal playelist göndərirəm yoxla... http://www.boxca.com/p9iynntl1a09/playlists.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Burdakılar deyəsən rusiya və ukraynadı.Türk yoxdu?yüklədim.ama əlavə edə bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2013 ...playelistdə ən az olan proqram faylından istifadə etdim ki,aydın olsaun....bu faylda 4 proqram var...onun 3-ü işlədi...o biri fayllarda çox olmalıdır.1-ində 239 kanaldır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Dünən bütün kanallar açırdı.Ama bu gün raketa tv de heç bir kanal açmır.Torrentdə isə obsie deki 10 15 i açır.Sport dada çoxu açır qalanları açılmır.bəzisində not found yazır.bəzisində isə torrent fayl tapılmır yazılır.necə düzəldə bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 ... sil və yenidən yazıb yoxla.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Yoxlaışam İndi bir şey yoxladım.proqramda problem yoxdu.serverdeki linkdəymi probem.Yeni playlist hardan tapa bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 10larla tv proqram yoxlamışam, amma fikrimcə ən yaxş üsul bu saytlardan rahat, proqramsız falan izləməkdir Guzei Live TV Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Mən problemsiz bu proqramla donmadan,yüksək keyfiyyətdə baxırdım.saytlarda yüksək keyfiyyət olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.