Zirve Konu tarihi: 18 Mayıs 2011 Paylaş Konu tarihi: 18 Mayıs 2011 Kontekst menyusuna idarə panelinin əlavə olunması Burada yaratmaq üçün bu qovluğu HKEY_CLASSES_ROOT\\CLSID\\{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}\\shell Burada yaratmaq üçün isə bu qovluğu seçin HKEY_CLASSES_ROOT\\DesktopBackground\\Shell Video dərslikdə göstərilib yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 qardas men onu regedit de ne qeder axtardimsa tapmadim,ora ancaq control paneli elave elemek oluur?,yoxsa basqa seylerde elave etmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 Niye tapa bilmedin ki?Burda gosterilen qovlugu tapmadin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 hamisin tapdim .birdeni {20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}\\shell bunu tapa bilmedim! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 Elave etmek olur.Mes ne elave etmek isteyirsen? Deqiq axtar hamsi var orda.Mende ishleyir.Yuxardaki sekilleri men ozum cekmishem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 Onun Reg acarini yazsaydin coxlarina asan olardi... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2011 Yukle Burada istediyiniz reg var secin yukleyin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.