♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Mart 2013 Salamlar Antivirusu dəyişdim.Eset dən Kasperskye keçdim.Elə antivirusu yükləyən kimi yazıldı C/WINDOWS/MPK.exe faylında virus var Düzəlt əmri verdim ama təmizləmir təkrar təkrar gəlir.Birdə başqa viruslar tapdı onuda təmizləyə bilmir onlarda c system dədir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Salam yeqin o esetin qaliqlaridi kis virus kimi tapir bunu yukle eseti tam sil http://www.share.az/p42shmbvm2rw/nod32removal.exe.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Komekedin cox saqol 2 dene virusu temizledi indi qalib mpk.exe onu temizleye bilmir c/windows/system32 dedi bu mpk.exe fayli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Anti MalwareBytes adında bir proqram var onu yüklə sonuncu yeniləmə ilə kompüteri axtarışa ver tapmalıdı o bu virusu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 karol sende sagol mkp virus deyil kaspersky ile onu iqnore ele birde gelmez yadaki gir c/windows/system32 gir burdan mkp faylini udalit ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 mən bir dəfə Anti MalwareBytes yadim axtarış verdim windows qovlugundaki fayllari sildi komp acilmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Ola bilsin sistem faylı zədəənibdi ona görə helə olub belə təhlükəsiz proqramdır özüm 1 2 ildir istifadə edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 bu mpk ne ucundur goresen silsem hecne olmaz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 sil getsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 ...Anti-Trojan.Elite yükləyirsən... ...Unlocker proqramını yükləyirsən... ...gizli qovluq və faylları açırsan... ... browser-ləri sil... ...windows update yerinə gir.oradan explorer-in yenilənməsini sil... ...perezaqruska verib f8-lə təhlükəsiz rejim (safe mode) gir... aşağdakı papkaların içində nə varsa sil... C:\\Windows\\Temp C:\\Documents and Settings\\профиль пользователя\\Local Settings\\Temp C:\\Documents and Settings\\профиль пользователя\\Local Settings\\Temporary Internet Files ...pusk-vıpolnit yerinə regedit yazıb enter bas... ...HKEY_LOCAL_MACHİNE\\SOFTWARE\\Microsoft\\WindowsNT\\CurrentVersion\\W inlogon bura gəl...üzərində bas.sağda Userinit faylı (açar) görəcəksən... əslində bu cür olmalıdır C:\\windows\\system32\\userinit.exe amma səndə aşağdakl kimi olacaq... Userinit üzərindən 2 dəfə vurursan.açılan pəncərədə düzəliş edirsən...C:\\windows\\system32\\userinit.exe -dən sonra olan yazıları silirsən.şəkildə altından qırmızı ilə xətt çəkilən yeri deyirəm... C:\\Documents and Settings\\All Users\\Application Data\\MPK gəlirsən...və burda olan nə varsa silirsən... ...orda 1 fayl silinməyəcək...sqlite3.dll...bu faylın üzərində sağı basıb unlocker ilə silirsən... sistemi Anti-Trojan.Elite sckan edirsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.