Faiq Əhədov Konu tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Mart 2013 Salam əziz forum əhli... Mənə Photoshop Cs6 üçün video dərslik lazımıydı türkcə öz dilimizdədə olsa daha yaxşı.. ama tam tek parça halında istiyirəm əgər mümkünsə kim tapsa linkini verərdi.. Mən youtube-da baxdım 5-10 dəqiqəlik video dərsliklərdi... Əvvəlcədən təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Bu youtube kanalina bax.Burda 10 video derslik var, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 çox sağol qaqam ama mənə tək parça halında lazımıydı 1-2 saatlıq film kimi orda artıq hərşey olar məncə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Burdan yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 mayak18, qaqaş təşəkkür link üçün ama bu iso formatdadı mən bunu necə kompyuterdə saxlıyıb istədiyim zaman açıb baxa bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Yükləyənnən sonra içindəkiləri bir papkaya yığarsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 qaqaş onu bilirəm prostu mən onu iso-dan çıxartmaq istəyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Partların hamısını yükləyənnən sonra iso formatında fayl olacaq.Onun üstündə sağ düyməni vurub Ultra iso proqramından izvleç edəzssən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Ok qaqaşım sabah bunu edəcəm o izvleç eləmək deiyrsən rahatdı onu etmək ya necə? Mən həmişə Ultraİso-da disk yazmışam deyə bunu heç etməmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Hə çox sadədir.Yada istəsən winrarlada edə bilərsən. ScreenShot001.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Çox sağol qaqaş... Bu türkcə olarda yəqin ki ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2013 mayak18, qaqaş mən bunu yüklədim winrar-lada iso-dan çıxartdım ama videolar gəlmədi şəkillər gəldi ancaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.