Faiq Əhədov Konu tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Mart 2013 Axşamınız xeyr.. Mənim yaxın bir dostum təzə Nokia Lumia 510 telefonu alıb öz çəkdiyi videolar göstərir ama blutuzla qəbul elədiyi digər telefonların videolarını açmır... Bunu necə düzəltmək olar? Kim bilirsə deyərdi əvvəlcədən təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 mən biləni,windows sistemi olan telefonlara yanız windows telefonlarından blutuzla nəsə göndərmək olar... iphone kimidir... məndə lumia 820 almaq istəyirəm,amma bu problem mənim qarşımı kəsib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2013 yox qaqaş mən dediyim telefonda blutuz problemi yoxdu istənilən telefondan fayl ötürə bilirəm ama gəlki youtube-dan və yaxud digər açılan telefonlardakı videolar açmır ama öz çəkdiyi videolar açır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 İlk öncə onu deyimki youtube-a yüklənilıən videoların çoxu avtomaik olara .FLV formatına sıxılır (1080p 720p videolardan başqa). FLV videoları çox telefon aça bilmir.çox smartphone da xüsusi proqramların köməyi ilə açılır bu format. Proqramı axtarmaq üçün windows phone store-a daxil olub axtarış yerinə media player yazın çıxacaqdır inşAllah nəticələr. Telefonun dəstəklədiyi formatlar: ASF, AVI, WMV, MPEG-4, H.264/AVC, 3GPP formats (yalnız H.263 kodeki ilə sıxışdırılmış videolar) Ola bilsin telefonun dəstəkləmədiyi video formatların ykləmisiniz ona görə açmayıbdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Terlan, qardaş mən bildim sən nə demək istəyirsən mən həmişə youtube-dan götürdüyüm videoları əvvəlcə convert programlarıyla redaktə edib sonra telefona yazıram.. bax elə hal-hazırda mənim Nokia 5800 telefonumdakı mp4 formatda olan videonu bu telefona göndərirəm açmır problemdə budu başqa telefonlardanda elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.