Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 Bütün partları bir qovluğa aç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 ttalim ki hamisini bir qovluga atdim, qovlugun icinde yeqinki 1-ci parti acmaliyam he? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2012 ... Rovshan13 , 1 papka yaradırsan...bütün partları bu papkaya atırsan... sonra bu partlardan istənilən 1-inin içərisində olan faylı papkadan kənara atırsan....vəssəlam...artıq bütün partlar birləşir...kənara atdığını saxla...qalanlarını sil.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 ede bilmedim ee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2012 Partların birləşdirilməsi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rovshan13 Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2012 Men videodaki kimi eledim, amma 6-7 cur problem ortaya cixdi... Belke partlari yeniden yukleyim? ondan ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.