sahib22 Konu tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Mart 2013 Salam men yeni web kamera almisam usb ile onu qosdum sonra yuklendi bes men ora hardan daxil olum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 ...ekrana yarlığı düşməlidir.ordan aç... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 onun ustanovkasin hansi yere yuklemisense ora bax meselen c diskindeki yere yuklemisense bax kameranin isaresi olmalidir isareye vuranda acilacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahib22 Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 dusmuyub axi usb-ni taxanda komputer onu tapdi ve tanidi indi onu aca bilmirem biriniz baxin da kamera alanda disk vermiyibler ona proqram lazimdir? lazimdisa bu kameraya gore proqram linki atin canyon 2.0 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 ...yəqin driver yükləmisən.proqramın yükləməmisən... ...bunun üçün müxtəlif proqramlardan istifadə edə bilərsən...birini mən göndərirəm...(kameranı görməsə yuxarıda Devices menyusundan kameranı seç) http://www.boxca.com/e56pf6s2aexj/webkamera.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahib22 Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Men amcap proqramini yukledim ama sesi cixmir neden ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 ...yüklədiyin də eyni şeydir...fərqi yoxdur... ....görüntü düzəldimi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahib22 Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 beli goruntu var lakin fayli saxranit etdikden sonra fayldan ses cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 ...veb kameranın neçə şnuru var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahib22 Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 1 sunuru var indi googleda axtardim tapdim sesi baska problem cixdi sesden exo cixir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2013 ...1 şnur varsa onda ancaq görüntü olacaq....bu şnur yarıdan 2 yerə ayrılanda o biri ucu tülpan başlıqlı olur.və bu səs üçündür...bu olmayanda ancaq görüntülü kamera olur...(1 şnurla həm görüntü həm səs verən kamera görməmişəm...bəlkə də var) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazim111 Mesaj tarihi: 11 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2013 yox mehdi var. tek usb ile hem goruntu gonderir hemdeki sesi. usb web camdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2013 ...hə....bu gün internetdən maraqlandım...yeni web kameralarda 1 şnurla həm səs həm də görüntü verir... ....Realtek HD Audio Drivers for Windows 7 yüklə...və onun əyarlarını dəyiş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.