sahin666 Konu tarihi: 11 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 11 Mart 2013 Link bu oyunu yüklədim. Origin Rip olaraq.Oyunu açanda origin istədi.Onuda yüklədim.ama oyuna girəndə product code istəyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazim111 Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 oyunun papkasina crack at ,islemelidi. originide sil bulari edende interneti bagli saxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 torrent lə yüklədim.setup yox idi.Oyunun öz papkası idi.crack yox idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Torrenti yükləyəndə fikir ver ki, oyun setuplaşdırılmış olsun.Olmayanda çox vaxt problem yaranır.Birdə məşhur Repack hazırlayanların repackini yuklə.(R.G Mexanik, R.G Catalyst və s.) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Oyun 6 mart çıxıb.Hələ repackı olmaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.