agarefi Konu tarihi: 12 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Mart 2013 salamlar dostlar xaiw komek edin cox eseblewdirici bir prablemdi bu bir defe olmuwdu ozumde bilmedim hardansa girdim yukledim teze sertifqati duzeldi indi yene olub. xaiw cox xaiw komek edin tezesin nece yukluye bilerem baxin http://serv11.boxca.com/files/4/171hz9xysozpmb/sshot-1.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Kompyuterin saadını və vaxtı düzəlt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
agarefi Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 yoxe qaqaw saatdan deyil saat duzdu sertifqatin vaxdi qurtarib. evelde olmuwduye tapim teze sertifqat yukledim duzeldi indi vaxdi qurtarib yenede ama yadimda qalmiyibki nece yuklemiwdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Brauzeri sil yenidən yaz amma uninstall tool ilə silki şəxsi məlumatlar da getsin. Sonra rəsmi saytdan dovnload et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.