mehi007 Konu tarihi: 12 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Mart 2013 xaiw menen komek eliyin windows8 yazdim ses cxmir bilmirsiz nece duzeltmey olar? indiden twk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 ses drayveri yazilmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2013 Drayverin yaz sonra işləməsə bu şəkilə bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehi007 Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 drayveri axdardim tapa bilmedim imkan varsa linkin atin da xaiw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 Kompyuterinizin tam adını yazın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 Məncə bu drayverdən deyil çünki Windows 8-lərin çoxunun üstündə səs drayveri olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2013 Blutuz üstündədisə çıxar restart (perezaqruzka) et sonra gör səsi çıxacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.