Faiq Əhədov Konu tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Mart 2013 Salamlar.. Mən burda bir çox qardaşların hazırladığı video dərsliklərə baxıram çoxunda yazılar var və bir neçə əlavə kvadrat üçbucaq şəkillər içərisində yazılar əlavə olunub.. Bilmək istərdim bunu necə edirsiz? Mənə marağlıdı... Onuda deyim mən FastStone Capture programından istifadə edirəm bununlar etmək olarmı və necə?? Əvvəlcədən təşəkkür.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Qaqaş təşəkkür link üçün ama mənə FastStone Capture programı üçün lazımıydı çünki Camtasia işlətmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 FastStone-da yoxdu elə funksiya. Mən də əvvəl FSC işlədirdim amma indi Camtasia Studio 8. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Bəli bu funksiya Camtasi Studioda olur.Camtasi həmdə 1 çox funksiyalarına görə əlverişlidi.Videonu birbaşa youtuba yükləmək olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Mən əvvəllər işlətmişdim bu Camtasianı ama yadınızdadısa əgər mən bir ara bu programla çəkilən videoların səsi təmiz gəlməməsi ilə bağlı mövzu açmışdım forumda ama heç kəs bunun dərdini bilmədi... Bu programa (FastStone Capture) keçəndən o problemdə həll olundu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 FastStone Capture-da çək sonra at Camtasiya-ya orda editlə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Ok anladım hər kəsə ayrı-ayrılığda təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 salam.bb flashback programında da bu funksiya var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 fiko_89 dəyməz qaqaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Buda yükləmə linki+crack Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 aze_danger959 çox sağol qaqaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2013 dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.