Faiq Əhədov Konu tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Mart 2013 Salamlar... Dostlar məndə Photoshop Cs6 demək olar ki hər gün obnovit olur söndürmək istəyirəm obnovleniyanı onuda tapa bilmirəm nastroykadan... Kim bu haqda bilir zəhmət olmasa deyərdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Bezmişəme bundan mən də. Task menecerdən söndürürəm mən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 bəs buna bir çarə yoxdu?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 VVindovvs + R bas msconfig yaz sonra servisə gir Adobe Flash Player Update Service və Adobe SvvitchBoard ümumiyyətlə adobe adı ilə gələn nə varsa quş varsa qabağında söndür. Mən elə etmişəm daha gəlmir 2 həftə olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Point-Blank, Qaqaşım sən dediyin yerə daxil oldum ama orda Adobe ilə bağlı heçnə tapa bilmədim... Qaldı ki o açılışda olan programları bağlamaq bunu isə çoxdan bağlamışam ama baxıram öz-özünə obnovleniya gedir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Yuxarıdan üçüncüyə vur. yerləri ayrıdı dilləri ayrı olduğu kimi. PrtScrcapture.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Baxdım qaqaş ama orda yoxdu Adobe... BAX Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 C:\\ProgramData\\Microsoft\\Windows\\Start Menu\\Programs gir burdan Adobe Application Manager-i sil sonra C:\\Program Files\\Common Files\\Adobe\\OOBE\\PDApp\\core buradan da PDapp faylını sil. (istəyirsənsə silmə hansısa bir yerdə ehtiyyat kimi saxla) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Bunları silsəm indi program işləyər?? sonra silərəm programda işləməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Hə mən də onu deyirəm. Silmə kəs götür at raboçi stula ilşəsə hamısı hər şey qaydasında getsə raboçi stuldan da sil əgər problem çıxsa qaytar əvvəlki ünvanlarına. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 O, C:\\ProgramData\\Microsoft\\Windows\\Start Menu\\Programs papkasında bu dediyin Adobe Application Manager yoxdu sadəcə Photoshop-un öz yarlıkıdı...Qaldı ki o birinə PDApp papkasında 2 dənə elə fayl var bax şəkilə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 C:\\Program Files\\Common Files\\Adobe\\OOBE\\PDApp bura qədər gəlmisən \\core papkasına gir PDapp kəs at raboçiyə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Kəsdim atdım raboçiy stola sonrada programı açdım raboçidən açıldı...İndi nə edim o kəsdiyim faylı raboçidəndə silim qaqaş? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2013 adi qaydada sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Qaqaş bir şey yadımnan çıxmışdı C:\\Program Files\\Common Files\\Adobe\\OOBE\\PDApp\\UWA bu adresdə də AAM Updates Notifier və Adobe Application Manager (Updater) sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Çox sağol qaqaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 fiko_89 dəyməz qaqaş. Deyəsən yenidən format edirsən İnşAllah yaxşı olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Yox qaqaşım başqa kompyüteri edirdim... ... Yenədə çox sağol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Xahiş edirəm bağışlayın bəlkə bir az yersiz olar BU MÖVZUYA BAXIN ZƏHMƏT OLMASA Ən axırda mənim yazdığıma baxın və köməklik edin. Təcili lazımdı. Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 fuad_mark, Qaqaş yalan deyərəm ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.