sahib22 Konu tarihi: 17 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Mart 2013 Salam men yeni bluetooth almaq isteyirem en keyfiyyrtlisi neceye olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 USB Bluetooth ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 blutuz neynirsen alib onnansa usb sunur alda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Billionton yaxşıdır.Məndə bundan istifadə edirəm artıq 5 ildi.Heç bir problemlə rastlaşmamışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Usb bulutuzu 1-2- il evvel 8-manata aldim usb sunurda varim idi Usb bulutuz heder bir seydi alma mence telefona onnan bir mahni yukleyene usb sunurnan -3-4- mahni yukleyersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Məsləhətlisi budu: Mən 5 il əvvəl bunu işlətdim 3 il getdi xarab oldu ------------------------------------------------------------------ İndi bunu işlədirəm 2 il əvvəl 8 manata aldım: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2013 Xahiş edirəm bağışlayın bəlkə bir az yersiz olar BU MÖVZUYA BAXIN ZƏHMƏT OLMASA Ən axırda mənim yazdığıma baxın və köməklik edin. Təcili lazımdı. Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 Point-Blank Fikir versən məndə bunu yazmışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 mayak18 hmm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.