MrTeTe Konu tarihi: 19 Mayıs 2011 Paylaş Konu tarihi: 19 Mayıs 2011 Qaqas aciq yazinda basa dusmedim nece yazim xp-ni netbooka flahcardla ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2011 Qaqaw gir bura burda var. Icinde video da var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2011 Bir movzunu her defe acmayin.Bu movzu vasr saytda ve video derslikde movcuddur bir az axtarisa ozunuzu oyredin. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
realban Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 islemir axi o program menede netbuk aldim win7 starterdi xowum gelmir islemeyinden hansi sistmi yazim ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Win 7 ultimate Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Vusal dostum bu reklmanini verdiyin Windows XP aero editioni ne vaxt cixardacaqsan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Gelen ayin birine insAllah olacaq... Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
realban Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 /\\usal NEtbooka yazim windows7 ultimateni??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 Windows 7 Ultimatum yaz.Men ozum onu isledirem superdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvinadpu Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 Men flaskaya yazdim xp ni sora netbuka taxdim amma netbuk flaskani oxumad nece edim ki oxusun flaskani? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
realban Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 qaqash sen netbookda isledirsen onu sende parametrler nedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 usbye xp ve ya basqa sistemi yazdiqdan sonra girisen biosa orda boot bolesine deymirsen esas orda ikici hdd bot yeri var.her materinkada ferqli olur o bolme.ordan secirsen flashkani.sonra restart et format baslayacaq Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 realban o pronu xp de yoxlamiwam iwdiyir amma win7 de yoxlamamiwam. 1 de onu flewden bawdatmaq ucun boot menyudan flewi goster Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
realban Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 mumkunse video goyunda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 realban men sene verdiyim linkde video var da. Yukle bax! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.