tuncay Konu tarihi: 18 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 18 Mart 2013 Salam.Mən Call of Duty yükləmişəm açılmır yazılırki videokarti və directX-i yeniləmək lazimdir bunları necə edilər?sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 ...hər mövzuya aid bölmə var...eləcə də oyun,oyundakı səhvlər və oyun nizamlamalıarına aid... ...bu mövzunun "forum haqqında " bölməyə aidiyyatı yoxdur...diqqətli ol... (yerini dəyişdim)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fiko777777 Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 saytdan qeydiyatdan kecmisem 3-defedirki kecirem yazanda asaqidaki problem cixir ve herdefede daxil oluram bele yazir ama butun melumatlari duz dolduram necedene ad ve maile yoxlamisam alinmir basqa bir movzu acacaqdim qonaq istifadeci olduqum ucun movzunu burda yazdim xahis edirem bilen varsa nece edeceyimi saytdan nece qeydiyat olacaqimi desin >? Diqqət, yalnışlıq var Qeyd olunan istifadəçi adı tapılmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 Directi burdan yükləyib qur.VGA driverini də yüklə. fiko777777 O biri adın nəydi?hansı ki burdan qeydiyyatdan keçmisən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2013 Qeydiyyatdan kecdiyin istifadeci adinda spam ola biler yeni icaze verilmeyen nese simvol ve s. ve ya evvel kecdiyin user adi evvel isleyibse ve sonradan daxil ola bilmemisense secdiyin user adi bazadan silinmisdir evvel kecdiyin user adini bura daxil et yoxlanilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.