Emil.Kerimli Mesaj tarihi: 21 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2013 Hər birinizə Salamlar. Hər birinizin ilk növbədə bayramınızı təbrik edirəm... Çox gözəl işdir bu yazılanların hamısın oxudum çox xoşum gəldi. Məndə-də modum Wi-Fi -sizdir əziyyət çəkirdim elə modemi dəyişmək istəyirdim.. Sizə belə bir sual verim. Məndə 2-kompyuter var biri notebook-dur biride personalni (Stol üstü) mən modemi Lan-la Stol üstü kompyuterimə qoşub proqramı ona yazıb Notebook-dan Wi-fi li istifadə edə bilərəm? Zəhmət olmasa bunu cavablandırardız. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2013 ...sənin də bayramın mübarək olsun... ...Acsespoit Modem (wi-fi ötürücü) almalısan...flaş kart kimi... 10-15 manat...taxırsan pc-yə... ...sonra virtual router-lə (yuxarıdakı kimi) virtual set yaradıb,noutbuka wi-fi internet verə bilərsən...heç 1 problem yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil.Kerimli Mesaj tarihi: 21 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2013 hmm. məlumat üçün çox sağol minnətdaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 21 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2013 Salamlar bayraminiz mubarek . men komputerdeee 192.168.1.1 saytina girib tp-linki sazlamaq o cumledende wi-fiye kod qoymag isteyirdim ama sonra ne oldusa interet atdi wmodemin butun iwiqlari yanir bir dene internetin iwigi yanmir modemde nece duzeldim bunu xaish edirem komek edin evvelceden twklerrrr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 AlfonS Modemin sazlanması forumda mövcuddur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazim111 Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 http://www.connectify.me/hotspot/?utm_expid=22708698-14&utm_referrer=http%3A%2F% 2Fwww.connectify.me%2F bu proqrami yukleyin daha sonra ozunuz goreceksiz cox sadedi ad yazib parol qoyun ve internet drayverinizi secin. sonra istediyiniz qeder cihazdan daxil olun wifi ile isledin interneti men evvel bele isledirdim wifi modemim olmayana qeder lan sunur notebooka internet verirdi,mende telden wifi ile internete daxil olmaq isteyirdim , notebooka bunu yazdim, notebookda oz novbesinde oz wifisi ile interneti payladi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 ....Nazim111 qardaş düz deyir... ...Connectify Dispatch 4.3.3.26694 (Includes Connectify Hotspot PRO) proqramından da istifadə edə bilərsiz... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4386911 ...fiko_89 , bunun ruscası yoxdur...ingiliscədir...bu versiya bu gün çıxıb... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Kamran brat mən bu programı yazandan sonra lan ilə payladığım kompyuteri söndürsəm digərlərində internet qalacaq ya itəcək? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 ...fiko_89 , digər kompüterlərin interneti lan qoşulan kopüterdən asılı olacaq... ...burda sənin lan qoşulan kompüterin digər kompüterlər üçün modem rolunu oynayır... ...modem söndü,deməli internet bağlandı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Anladım brat təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Kamran mən bu Connectify Hotspot programını yazdım kompyüterə ama nəsə işlədə bilmədim, program açılanda 2 cür açılır, youtube-dada videolarına baxdım hamısında köhnə versiyalar idi... bu versiya fərqlidi biraz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazim111 Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 bax beledir. sen verdiyim linkdekini yukle,kamran veren hemin sirketin diger proqramidi onda diger funksilalar var,men dediyim free versiyadir ve,sene lazim olan landaki interneti wifi ile paylayir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Nazim111, Ok qaqaşım çox sağol programa görə yoxlayacam bunu bugün... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 ...fiko_89 , mən göndərən versiyada saatın yanına 2 icon düşür...raboçi stola da 2 yarlıq düşür...1- dalğa o biri alov şəklində...sənə dalğa olan lazımdır....onu açıb işlədirsən... ...aktivasiya qaydası da içərisində var... ...Nazim111 verən versiya lite versiyadaır... ...mən verən pro versiya... ...hansı daha rahatdırsa,onu işlət... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Kamran mən Nazim111 qaqaşın dediyi programı yazdım yoxladım alındı ama sən lite versiya deyirsən bu nə deməkdiki indi yəni bu bir müddətlik işləyəcək ya həmişəlik? Birdə sən dediyin programda digər funksiyalar var.. Onlar nə üçündü ki brat? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazim111 Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 yox lite versiyada sadece 3-4 funskiya yoxdu,sene ve ekser istifadekilere wifi paylamaq lazim olur oda litede var,qalan funksiyalar meselen kim qosuldusa senin notebookdan payladiqin wifiye hemin cihazin icine daxil olmaq, yaxud hemin cihaza vaxt qoymaq flan, bele funksiyalar qoyublar pulla satirlar. hec kime lazimd olmur mence. lite islet vaxt flan yoxdu omurluk islede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2013 Ok çox sağol qaqaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.