Jump to content
Forum Windows-az.com

Chrome Səyfələri,Opera kimi Etmək

Nazim111

Recommended Posts

Hamiya salam.men evveller opera isledirdim,chrome cixandan sonra,opera bir az zeyiflemeye basladi daha gec acdi seyfeleri ve video saytlarinda problemler olurdu ona gore chrome cekdim.2 ildir istifade edirem ,ama chormede bir pis is var,orda yalniz 6 seyfe olur home pagede yeni en cox girdiyin 6 seyfe. ama operada ana seyfefe mene lazim olan 30-35 sayti yigidrdim ve mutamadi istifade edirdim. demek istedim odurki men nece ede bilerem chromede operadaki kimi olsun men ana seyfede 20-30 esas seyfe yigim ? tez daxil olmaq ucun ? birdeki mumkundur chromede sagda problejeniya yerine saytlari yigmaq lazimli ?

Proqramlar telegramda

cox sag ol.bir sualimda olacaq bunu istifade edende, men chromdan cixib tezelden daxil olanda birinci seyfede hemin speed dial acilacaq? yoxsa hemin 6 dene chromun en cox daxil olduqum seyfeler?

birde men buna saytlari yazib daxil olanda orda parol loginim qalacaq?

bir sualida var,bele bir tweak varki ,meselcun hansisa teze saytdan qeydiyatdan cekmisem,login parol yazmisam,daxil olub istifade etmisem ama 4-5 gun sonra yeniden menden parol login isteyir,bu parol logini ozunde qeyd eden bir elave var chrome ucun ?

cunki indide olur hansisa sayti istifade edirem 1 hefte sonra bezen parol login isteyir yadimdan cixir,mecburen yeniden qeydiyat edirem.

qaqa sen deyiyin yeri deyesen tapdim chromeden,hemin yere girdim facebook,vk,odno birde 1-2 sayt vardi.ama diger saytlar yox idi. men isteyiremki hamisi olsun.indiyeki istifade edende hansi parollari emaillleri yazmisamsa logine.

birde yoxlamaq ucun bir sayt girdim login parol yazdim daxil oldum ama yuxarida acilan coxranit parol gelmedi. chromede bezen bele olur. her defe bezmisem yaddan cixan login parollari yeni qeydiyat etmekden

Nazim111, Qaqaş bu Google Chrome browserində belə bir yaxşı xüsusiyyət var ki bilmirəm bunu bilirsən ya yox... Chrome-da google saytına girdikdə orda səndən gmail adresi istəməlidi həmin yerdən qeydiyyatdan keçib gmail yaradıb daxil olsan sənin ondan sonra yazacagın login parollar(fərqi yoxdu bütün saytlarda)hamısı qeydə alınacaq və sən Chrome kompyuterdən silib təzədən yazsan belə yenə Chrome ilk açıldığında bu gmaili səndən istəyəcək səndə həmin gmail adresini və parolunu yazıb daxil olsan bütün parol və loginlərin yaddaşda olacaq... Bu qədər sadə... Mən həmişə belə işlətmişəm... Və onuda qeyd edim ki bu ancaq Chrome browserində alınır mən helə ki bunda test etmişəm... Uğurlar!

Qaldı ki sən login parolu yazanda yuxarıda soxranit gəlməməsi bu nastroykadan olmalıdır... Girib nastroykadan bunu düzəldə bilərsən... Əgər düzəldə bilməsən video hazırlayaram səninçün...

fiko eger mumkunse gosere bilersen ? men yoxlamaq ucun 2-3 saytdan qeydiyat eledim yeni,yuxarida yaddasda saxlmaq gelmedi parolu,yeqinki nastroykadan pozulub. eger bele mumkundurse yadda saxlasa daha sonra format flan etdikden sonra oz gmaili yazib girdikde hemin saytlar gelse parollari ile birlikde ela olar.

mayak sen verdiyin elaveni yukledim,ama cox qarisiqdi. box.azi yoxladim yuxarida soxranit sayt geldi eledim. sonra cixis edib yeniden girdim orda parol login qalmisdi,yaxsidir ancaq proqramin ozunden baxmaq istedikde cox qarisiq cixdi. sade elave deyildi. men ozum axtardim deyesen bir neferde gormusdum simpe yaxdudda simple pass idi bele bir elave idim axtardim tapa bilmedim ama .

Nazim111, Qaqaş əgər sən hər formatdan sonra browserə öz gmailinlə daxil olsan parol və loginlər 100% yaddaşda qalacaq buna əmin ola bilərsən qaldı ki o parolu soxranit eləmək üçün yer... video dərslikdə bunu göstərmişəm həmdə gmaili açmaq üçün yeridə qeyd etmişəm daha rahat olsun sənin üçün...

BUYUR

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...