SAHIL Q-EV Konu tarihi: 21 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Mart 2013 Salam dostlar.2 gundu deli olmusam point blanka girirem ekranda bu sekildeki leke gelir.her drayveri yazdim.en son versiyasini.3 defe format etdim,oyunu tezden yazdim ama duzelmedi sebebini kim bilir ? xais komek edin... SEKiL BUDUR BAXIN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazim111 Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 nastroykadan her seyi birinci minumuma qoy,qebul ele gor gedecek lekhe. getmese nastroykadan ekran olculerni bir az azalt yaxudda azdisab boyuk ele qebul et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAHIL Q-EV Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 onluq deyil kompum gucluduye tek videokarti 3 gb-di.nastroykadan her seyi elemisem.format eledim yene duzelmedi neden ola biler e? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2013 slimdriver yaz vganin driverini yenile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 ola bilsin sistem uyğun deyil.point blank türkiyedise resmi saytdan Direcxt yükle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAHIL Q-EV Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 ala ne uygun deyile basin qacib senin ? ramim 6 di vk 4 gb proc. 4 nuvelidi catdi ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Sahil Q-ov, Basin qacib ne demekdi? adamdida dedi sozu belke gormuyub sert cavab vermelisen??? Hec kes burda hec kese ne aga ne de qul deyil. burda temannasiz komek gosterilir ve HORMET en esasisdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.