isiqaqa Konu tarihi: 18 Temmuz 2010 Paylaş Konu tarihi: 18 Temmuz 2010 Bu mövzunu açmaqda adminlərdən artıq dərəcədə üzr istəyirəm.Xahiş edirəm məni başa düşün.Əvvala Salam. Təcili indi verəcəyim online Futbol menecerliyi oyununda qeydiyyatdan keməyinizi xahiş edirəm.BU klublar və ölkələr arası bir oyundur. Bizə bir neçə nəfərdə lazımdırki orda düşmənlərimizi geridə qoya bilək.Əgər oynamaq istəməsənizdə qeydiyyatdan keçin.Bu bizə kömək edər.Amma oyun əla oyundur.Dİgər oyunlardanda yaxşıdır.Burda taktikanı qurursan oyunçuları yerləşdirirsən.Oyun vaxtıda şəkildə görsəndiyi kimi canlı oyuna baxırsan. Oyun vaxtı internetdə olmasanda oyun oynanılır. Burda əla forumda var.Hər bir kömək edəcəyik sizlərə. Ünvan http://online.sokker.org/?lang=az Qeydiyyatda keçdikdən sonra email ünvanınıza gələn linkə vurub qeydiyyatı rəsmiləşdirəcəksiniz.Sonra adminlər klubu yoxlayırlar və klub 3-4 günə hazır olur.Klub hazır olan kimi e-mailə bunun haqqında cavab gələcəkdir. Oyunda uğurlar. Oyunda bütün suallara forumlarda cavab verilir. mesaj vasitəsi ilədə kömək istəyə bilərsiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2010 Salam çox sağolun bizə xəbərdarlıq edirsiniz belə şeydən. Mən girdim bu sayta amma qeydiyyat bölməsi yoxdur orda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2010 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2010 Tony burda gülməli bir şey var? varsada mənə açıqlaya bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2010 bilirsen niye gülürem men bu saytda çoxdan qeydiyyatdan keçmişdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2010 Qeydiyyatdan keçdim oyuna necə girəcəm onu bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.