AliZairov Konu tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Mart 2013 Hamıya salam. Bu mövzunu açmaqda məqsədim şəxsi torrentlərimizi paylaşıb torrent faylımızın sürətini artırmaqdır. İlk torrent məndən: azan.rar.torrent Sadəcə faylı yükləyin bir müddət aktiv saxlayın torrenti. Qeyd: ən azı 50 peer lazımdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Torrnet fayl 50 nefer seed edenden sonra hemin torrent hemiselik aktiv olub suret verir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Salam. səf eləmirəmsə hə. 2-3 ay bundan qabaq yoxlamışdım 30kb sürət vermişdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Əslində yüksək həcmli faylları torrentlə yükləmək məsləhətdi.20 30 MB share mediafire kimi saytlara yükləmək lazımdı.Mənim şəxsi fikrimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Salam. Mən test üçün etdim. Lazımlı proqram olduğuna görə peer çoxaltmaq olar. Onun üçün belə mövzu açtım ki, öz hazırladıqmız torrent fayllarımızı paylaşaq peer artıraq sürət versin saytda xəbər yerləşdirəndə torrent linki yerləşdirmək olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.