Jump to content
Forum Windows-az.com

Nokia N8 üçün tv program

Faiq Əhədov

Recommended Posts

Proqramlar telegramda
mayak18, Qaqaş təşəkkür link üçün... Spb işlətmişəm kanalları az olduğundan daha işlətmirəm ama mən həmin o dediyin sayta daxil oldum çox yaxşı saytdı demək olarki bütün türk kanalları var ama kanala daxil oldugda elə qara ekran gəlir kanal açılmır zagruzka gedir ama kanal açılmır..

Buna da baxarsan.

Birdə belə bir şey rast gəldi.Deməli əvvəlcə realplayer açıb oradan əlaqə seçib variantlardan yeni əlaqə seçirik yaddaş kartını seçib wep ünvanı hissəsinə aşağıdakı linkləri yaz ad hissəsində kanal adını yaz bu əlaqələrindən meydana gətirdiyimiz əlaqəni seçdiyimizdə tv açılacaq

qeyd: realplayer-variant-nizamlar-axış-şəbəkə-müraciət nöqtəsi haradan bağlanırsınızsa o seçili olmalı məsələn bakcell internet seçili olmalı burdan bağlanırsan.

Bu kodlarda var

Qaqaş verdiyin linkə baxdım ama burda sonda belə bir yazı var ki... telefonunuzun galeri menüsünde akış bağlantıları özelliği varsa rtsp linkler tek tek oraya kaydederek izleyebilirsiniz və burdan belə başa düşürəm ki rtsp linklər kanalların linkləridi yazıb galereya menyusuna bu kodları əlavə edirsən ama necə onu tam olaraq yazmayıb...

Hə məsələm asha modellərində galareya və ya musiqi pleyerindən nəsə yükləmək istəyəndə ora yazılmalı olan linklər rtsp kimi gəlir.Yəni həm audio həmdə video oxutdurmaq olur.Bunlarda yəqin video player real player oluğuna görə belə olur.Yəni rtsp:/ adres yazıb girisən.5800 əlimə düşsün çalışaram video hazırlayım.

Hə hə düz deyirsən qaqam məndə həmişə youtube-da videolara baxıb çıxmaq istəyəndə məndən soxranit eləməyimi istəyir galereyada buda onun kimi... Qaqaşım imkanın varsa biraz axtarış edərdin indi bir neçə saytlarda gör nə tapırsan bu 5800 ilə bağlı bu işin demək olarki artıq belini qirmişiq yaxınlaşıram artıq gör neynirsən...

mayak18, Qaqam təşəkkür video üçün ama videodakıları eyniynən etdim nədənsə yenə göstərmədi, sən verdiyin kodların bir neçəsini yoxladım nevozmojna verdi ama həmin o türk saytında olan kanalların rtsp kodlarının bir neçəsini əlavə etdim Real Player yazısı gəldi telefona yuxaridada podklyuçeniya... elə beləcə axtarır zagruzka kimi ama kanal gəlmir...

Hə ola bilər məndə ona görə soruşdum.

Dostlar hər kəsə salam... Mən bu mövzuyla əlaqədar internetdən biraz axtarış etdim və bir neçə marağlı link tapdım ama nədənsə bu linkdəki kanalları yoxlayıram teldə açılmır..

MOBİL TV Star-Atv-Kanal D-TRT "VODAFONE CEPNET" ile sorunsuz açılır [50 KANAL]

Mobil Tv İzle Canlı Tv İzle Alternatifli HD TV İzle [GÜNCELLENİYOR]

Mən bu linkləri sizlə paylaşıram ki sizdə yoxluyasız bunu öz telinizdə görün bu linkdəki kanallar sizdə açılır?? Cavablarınızı gözləyəcəm əvvəlcədən təşəkkür...

biliremde bunu o vaxt mende symbian axtaranda tapmiwa,daji buna oxwar ancaq vodoflarda nem turk nomrelerinde iwdiyir,sen symbiancun axtarma qaqaw android ucun tam iwleki cetin tapilir oki qaldi onlarcun(sozumu sehv bawa duwme),yeniki tez-tez kodlar ve s.. deyiwildiyi ucun cetin hazirlanir bu prog, android ucun nece dene var ammaki hamisinda 5-10 kanal ancaq gosterir,symbian ucun indi elede cox prog yigilmir android cixandan herwey android ucun daha yaxwi yigilir..iPhone ile yariwmadadilar ona gore :D

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...