R.V Konu tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Mart 2013 Salam.Mende tv-de hdmi cixiw var,ama notebookda hdmi cixiw yoxdu.notebokda vga cixiw var.oduki hdmi kabelle qowa bilmirem notebooku tv-ye.Mene bele bir kabel lazimdir ki bir ucu hdmi(tv-ye),diger ucu vga(notebooka) taxilsin,ve bele kabel var.Soruwdum magazadan dedi sataram sene ama cox vaxt ele qowulma alinmir.Siz ne deyirsiz?Ya belke qowandan sonra nese etmek lazimdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Mənə də lazımdı belə bir şey usb ilə ya vga ilə notbukla televizoru qoşa bilim bunu tapdım amma bir köpüklük deyil link bunu da tapdım link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 sen hansini istifade etdin??men bele biwey tapmiwam tvden hdmi gelir girir buna,bundanda vga cixir notenin vgasina.yumru yerdende nauwnikin bawi olure her iki terefi ele wunur alirsan notenin nauwnik yerinden hemin cihaza atxirsan fso.ama bilmirem HD keyfiyyet verecek ya yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 R.V təşəkkür. Bu təxminən neçəyə olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 25 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2013 h2h-da baxdim biri satirdi 30 azn yazmiwdi.daha bilmirem wiwirdir ya yox.maksimum 15 azn menim fikrimce.ama ayxwi bir weydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 25 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2013 Ok çox sağ ol. Eləbildim azı 50AZN. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.