♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Mart 2013 Salamlar.Komputerimdə çox vacib bir şəkil var idi dostum internetdən şəkillər yükləyirdi şəkillərində hamsı yükləmələrə düşürdü mənə vacib olan şəkildə həmin papkada idi dostum şəkillərin hamsını sildi(pramoy silindi şəkillər korzinaya düşmədən) mənə lazım olan şəkildə onların içində getdi.İndi mən hansı proqram vastəsilə həmən şəkli geri qaytara bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Salam. RS File Recovery yoxla. 350gb fayl qaytarmisam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Salam korzinaya niye dusmedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 komekedin, SHIFT+DELET le sildi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 ... FileScavenger-3.2 ilə qaytara bilərsn... ...korzinkanın menyusunda müəyyən hədd qoymaq imkanı var...tutaq ki,5697 -dirsə 6 gb olan faylı siləndə korzinkaya düşmədən silinir...bunu arırıb-azalda bilərsən... ...və ya korzinkanın menyusunda dəyişiklik etnəklə istənilən ölçüdə faylın bura düşmədən silinməsini təmin edə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 POWER DATA RECOVERY Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 27 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2013 Her vaxtiniz xeyir. RS File Recovery proqraminda bezi sekilleri berpa edirem amma acilmir. Niye???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2013 ...açılmayanlar zədələnmiş fayllardır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.