Nicat777 Konu tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Konu tarihi: 20 Mayıs 2011 Salam, silinmiş winrar faylını bərpa edərkən desktopda bütün iconlar winrar faylına çevrildi.Hamısının da tipi `LNK file` kimi yazılıb.Onu əvvəlki vəziyyətinə necə qaytarmaq olar? (Formatdan başqa) Əvvəlcədən təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Windows 7-de bu cur etmek olar.Windows Xp-de de geri cekirsen sytemi.Панель управления\\Все элементы панели управления\\Восстановление Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 HACKED mövzusunda bununla bağlı bir virus var idi.Vüsal onu zərərsizləşdirməyin yolunu yazmışdı.O mövzudan oxuya bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 SENDE SISTEM WINDOWS7 DIDISE SISTEM YAZILAN DISQIN UZERINDE CBOYSTAB VUR ORADA OLMALIDI,SISTEMI GERI CEKMEK,MEN BIR DEFE ELEMISEM,BASA SALARDIM AMMA INGILISCE,MENDE SISTEM RUS DEYIL YOXSA RUSCA DEYERDIM! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat777 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 axellis mende sistem ingiliscedir , ele bu dilde desen yaxshi olardi,dediyini yoxladim nese alinmadi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 SENDE SISTEM HANSI DISQDEDI?DEYEKI C DE,SEN C DISQI UZERINDE PROPERTIES VURURSAN!QARSUVA PENCERE CIXIR,HEMIN PENCEREDE PREVIONS VERSIONS ADINDA YER VAR O RA GELIRSEN,GIRIRSEN ORA QARSUVA BIR SEY GELSE MESELEN YESTERDAY ORDAKILARDAN BIRINE RESTORE VERIRSEN,VE HAZIR<SENIN DEDIYIN PROBLEM NE CE VAXTI EMELE GELIB! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Start -> Control Panel -> Backup and Restore yada qisal yol:komandnoy stroakda yaz sdclt ekrana gemledir lazimli paneller yada gir bezopasni rejimde bunu yaz rstrui.exe enter six admin paroluvu yaz ozu elemelidir.....amma bacarmirsansa luche yuxaridaki variantlari ele,ve geri yukle systemi....... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 men bu problemin hellini hacked adli deyesen bolumde yazmisdim. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 usaglar 3ds max 2011 mende arginal olmuyub hele komey edinde? kaygen var icinde amma ne qder eledim alinmadi(( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 saka-muka Bolmeye uygun olmayan soz yazma Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat777 Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 axellis yazdigini eledim amma restart duymesini ciqqildatmaq olmur,bu neden ola biler? birdeji bu problem mende mayin 17den yaranib. Cavid018 nese alinmadi, yeqin haedasa sehv edirem, Vusal hacked bolmesine baxdim amma ele bir movzu tapmadim, eger linki bilirsense yazda , belke nese alindi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 salam . iki uzlu dvd diskdeki iqrani nece edim ki bir fayil olsun hansi proqramla ede bilerem. ya iso farmatinda olsun ya demon Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Nicat_644 Yazdigin bolmeye uygun deyil.Ayri bolmede uygun bolmede movzu ac isteyini bildir. Nicat777 assoc .lnk=.txt >nul assoc .exe=.mp3 >nul onuda ise bele hell edirik. Ctrl+Alt+del basiriq acilir taksmanger pengeresi hemen pengererin fayl menyusundan Noviy Vipolnit secirsen amasecende Ctrl duymesini basili tutursan.Cunki adi Vipolniti acsan islemeycek cunki exe-ler mp3 olub ) he acilir Ms-dos yeni cmd ekrani ora yazirsan o kod acilanda yeni bat fayli iki defe klik edende exeler hamisi mp olur lnk yeni yarliklarda txt fayli olur yeni bas ayaq neyse cmd ekrani acilianda ora ayzirsanki assoc.exe=exefile Enter basirsan ve exeler duzelir sonra qaldi yarliklar onuda bele yazirsan assoc.lnk=lnkfile Enter bas artiq her se oz qaydasindadir birdene restat vevrirsen kompa vessalam. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 VUsal bu kodu men vermisdim..... assoc .lnk=.txt >nul assoc .exe=.mp3 >nul bu mp3_ve_exe. kimi fayllari qarisdirir,qaqahda ise link fayl kimi yeqin Html_demek isteyir yada Yarlik kimi olub.Qarisdirmiyin sora voobshe zibili cixar systemin SYSTEMIVI GERIYE CHEK BASHQA HECNE...... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 He bilirem sen yazdigindi prostu men onun problem hellini yazmisam. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2011 link file - файл связей Ne deyim,mende beasha sheydir..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2011 prostu mentqini isletse problemi hell ede biler Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat777 Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 Vusal yazdığının hamısını etdim yene nese alınmadı,faylın tipin `lnk` kimidir.yalnız onları open withle acmaq olur.birce yolu qalir o da format, yene de eziyyete gore cox saolun! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 seklini kec bura yerlesdir desktopun bir baxim gorum nece olub Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat777 Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 sekil gondermek ucun qovluqun uzerine vururam hec ne gelmir.hmm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 Operadirsa Yadasindaki Girdiyin sytdari sil. Acacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2011 basqa sayta upload et bura linkini qoy men yukleyib baxacam Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2011 Wekil cox balacadi 1 az boyuk qoy gorsenmir ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2011 Nicat777 He bu basqa seydir...Burda prostu programlar hamsii winarda acir.He bunu Default etmek lazimdir.Evvel sekil yox idi deye hecne bilmek olmurdu sekil olan kimi rahat anlamaq mumkundur.Video hazirlayib yerlesdirerem ona baxib duzeldersen. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2011 Ʌüsal bu mende de olmushdu bu problem o bolmede qeyd etmishem hansi program ile duzeltmek oldugunu... Tapdim bunu yukle.Perezaqruska ver duzelecek. MEndede bele olmusdu Yuxarida sehv qeyd etmishem reg acardir.Program deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.