Jump to content
Forum Windows-az.com

Google Chrome problemi

Faiq Əhədov

Recommended Posts

Salam məndə Chrome-da belə bir problem yaranıb silib təzədəndə yazmağ istəmirəm çünki paneldə lazımlı saytlar var... Heç 1 saat deyil ki kompyuteri söndürüb yandırdım bu problem oldu digər browserləri yoxlayıram onlar normal açır saytı buda yaxşı idi ama durub-duran yerdə bunun belə olması mənə müəmmalı gəldi... Sizcə bu nədən ola bilər? İstoriyanıda təmizləmişəm ama yenə elə olur... Problemi videoda göstərmişəm...

Video

Proqramlar telegramda

Salam.Bu sanki saytin natama acilmasi ve ya wekill gostermeye qadaga olunmasi kimi acilir.Sil tezeden ise yazanda hemen ki exe formatli proqrami yuklem.Diger saytdan yukle.Amma bele bunu saxlamaq isteyirsense ve diger saytlarda yox yalniz qeyd etdiyin saytlarda problem varsa o zaman google xroma yeni proqramin ozune interent yolu ile yenilenme yeni obnovleniye ve gor emele gelir ya yox.

VahidoV, Qaqaş mən bu programı rəsmi saytdan götürmüşəm axırıncı versiyadı yeniləməkdə istədim yazıb ki ən son versiyadı ona görədə heçnə edə bilmədim...

delphi777, Qaqaşım mənim paneldə dediyim saytlar bunlardır...Google Chrome problemi

Qaldı ki sən verdiyin linkə mən daxil oldum belə bir şey gəldi...Google Chrome problemi

Videoda göstərə bilsəydin yaxşı olardı...

delphi777, Qaqa təşəkkür video üçün ama görürəm sən deyəsən məni başa düşmədin onu bilirəm ki gmail adreslə luboy login parollar hamısı yaddaşda qalır ama yuxarıda göstərdiyim şəkildəki qara fonda olan saytlar öz ikonlarıyla programı silib təzədən yazdığda onlar gəlmir ancaq chrome-un magazin saytı gəlir mən bunun dəfələrlə şahidi olmuşam...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...