Axellis Konu tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Konu tarihi: 20 Mayıs 2011 HORMETLI DOSTLAR MEN CD LABEL ADINDAN PROQRAM ENDIRDIM<INDI BU PROQRAMLA DISKLERIN UZERINE SEKIL VURMAQ OLUR<MEN DISKIN UZERINE SEKIL VURUB ONU NECE SAXRANIT EDE BILEREM<YENI HEMIN UZLUYU NECE DISQE YAPISDIRA BILEREM< QISACA MENE BU PROQRAM HAQDA ETRAFLI MELUMAT LAZIMDIR<TAPSANIZ SEVINEREM! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Diskin uzerine shekil ceken printerler var,onlarlara ede bilerse.Hec bir program lazim deyil.Hp ve Canon printerlerde ozunde program var ozu yazir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 mENDE hp printer var hp deskjet f4200 MEN BU PRINTER ILE NECE DISKIN UZERINE SEKIL CEKE BILEREM? AXI ONDA ANCAQ KAGIZ QOYULAN YER VAR?DISK QOYULAN YER YOXDUR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Bezilerinde olur.Hamsinda olmur disk yeri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 ZIRVE DEYIREMKI DISQI KAGIZ QOYULAN YERE QOYSAM DISKE SEKIL CEKER? HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHHAHA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Maraqli fikirdir yoxla da gor olumu?Sonra printerine ehtiyyat hisseleri axtaracan ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Disq uzu vuran printer alzimdir.Xususi disq qoyan yeri olur ora yerelsdirisen disqi ozu vurur.Kagiz yerine qoysan alinan ey deyil. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Kserokopya makinasi kimi bir printer var, diski qoyursan sekli diske yapisdirir kserokopya kimi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 QARDASLAR MEN SEKIL YERINE DISK QOYMAGI ELE BELE MIRTA DEDIM!HAHAHA,MENDE BILIREM ALINAN IS DEYIL,DEDIM GERGINLIYI AZALDIM,GORUREMKI AZALAN DEYIL! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 axellis Mende yuxarda qeyd etdim onun neticelerini ))Sen yoxla ele gor ne olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 bax burda sekilde gorduyun mueyyen printerlerde olur Disq ucun onun yeri var onu taxib bide ora disq ustu ag olan disq qoymalisan qeyd. Disqi daha yaxshi yigmaq isteyirsense photoshop dan istifade et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 deyesen bu kimi printerlerin qiymeti 310AZN dir.mes,epson Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.